Senaste inläggen

Av Margareta Gustafsson - 15 juli 2014 09:45

Princen är 8 veckor och flyttar till Stockholm på måndag.

Millan och Minnas småskitar växer och blir finare för varje dag, kommer bli svårt att välja dom 2 tikar som skall bli kvar här hemma.

Enda killen i gänget....

Av Margareta Gustafsson - 26 juni 2014 19:49

Nu har alla valpar fötts Millans valpar är nu en vecka gammla, var små när dom föddes, Millan är så duktig mamma födde själv och tar hand om dom superbra.
Det blev två tjejer så nu har vi fyra tikvalpar och två hanvalpar allt som allt.

Av Margareta Gustafsson - 17 juni 2014 20:49

Nu har Minnas och Gibbs valpar anlänt, en mörksobel hane och två orange tikar.

 
Cleos lill prince har blivit 4 veckor och utvecklas fint, han blir nog ganska ljus.
     
Nu återstår bara Millan och Olles valpar som förhoppningsvis anländer alldeles strax.  

Av Margareta Gustafsson - 21 maj 2014 12:11

Äntligen har sommar värmen kommit och gräs och blad växer så det knakar och vi två och fyrbenta njuter i värmen.
Vårens första valp har också anlänt en ljus pojke, tyvärr så var hans B /T syster dödfödd :( sådant sker ibland...

I går gjordes ultraljud på både Minna och Millan och båda är dräktiga :) Minna även hon med Gibbs och Millan med Olle, valparna föds om ca 4 veckor.

Av Margareta Gustafsson - 17 april 2014 15:19

   I går ultraljudade jag Cleo och vi såg 2 valpar så om ca 4 veckor får vi se vad det blir... Pappa är snygga Gibbs från Grandenspitz kennel.
       
Millan och Minna löper också och träffar var sin snygg kavajer...Vi hoppas båda blir dräktiga eventuella valpar föds ca v 24.
   
Millan blev ju 2 år i lördags så på söndagen ställde jag henne i Sundsvall i hopp om att få certet, men då hon inte är i topp päls då gick det inte vägen...så nu väntar jag till hon är snygg efter valparna.
Söndagens resultat blev... Sune Vann junior klassen med excellent men fick inget ck, helt rätt dömt!
Olle blev 2 BH   efter "oslagbara" callevys Empire och Millan blev 2:a i ökl utan ck även hon...2 tikar fick ck av 9 deltagande, så inga "gratis" vinster där   

Av Margareta Gustafsson - 19 mars 2014 08:45

Dålig på att uppdatera bloggen..sorry    till mitt försvar så har jag 2 ggr skrivit långa inlägg som raderats när jag skulle bifoga bilder så få ledsnar man!

Den planerade parningen av Yra i början av februari gick ej vägen då hon tyvärr inte går att para pga missbildning i slidan, men lika glad är hon gör fet men gladast är nog fodervärden Ida.   
Just nu har jag Cleo på parning så jag hoppas hon blir dräktig så vi får smått i sommar.
Mer info om Ceos hane och eventuell dräktighet kommer på bloggen när dräktigheten konstaterats.  

Av Margareta Gustafsson - 10 januari 2014 12:53

Jag är ingen vinter människa men lite snö vill jag ha under vintern, så jag har som dom flesta andra runt mig klagat på bristen på den och den fö*****e isen! Nu värkar vi blivit bönhörda...i natt har det snöat :) hoppas nu denna snö får ligga kvar så vi kan åka lite skidor framöver.
Före jul flyttade Sune på prov till Linnea och det verkar funka super så han kommer bli foder vovve där, härligt för honom att gå mera tid och aktivering som ensam hund. :D
Valparna blev 8 veckor i går och är helt underbara, Morran blir ju kvar här hemma men Max och Bosse söker nya hem, båda var preliminärt bokade men tyvärr så blev det inte som vi hoppats.

Av Margareta Gustafsson - 17 december 2013 21:05

Valparna blir 5 veckor på torsdag och eventuellt är den svarta hanen till salu, han har superkort nos med ett sött björnansikte, kort rygg och ser i dag mycket lovande ut   


Måste försöka få till några kort på dom....men svarta valpar är såå otacksamma att fota blir mest en svart "blubb" så det är mycket roligare att fota den lilla röda   


Snön har kommit och farit varje vecka nu! Så fort man jublat över att det snöat så börjar den tina bort!! Jag vill inte ha en snöfri jul, skitigt inne och mörkt ute NEJ TACK!!!


           

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se