Senaste inläggen

Av Margareta Gustafsson - 25 november 2013 18:07

Är dålig på att uppdatera bloggen men tycker det inte hänt så mycket senaste tiden!   


Det kom lite snö i oktober men den är borta nu är bara lite frost i gräset är kvar.

  Det största som hänt närmsta tiden är att den 14/11 föddes Muffins och Turbos valpar, två hanar och en tik till mig     En liten orange  hane och dom andra två är svarta.  

1 dygn gammla, lillskiten 68g och dom andra 100g


 

Nu har dom blivit 11 dagar gammla och dom svarta väger 315g och den lillaskiten 204g

Av Margareta Gustafsson - 21 oktober 2013 16:46

Lite nyheter har vi allt    Muffin var ner till snyggingen Turbo i september och denna gång kom jag ner med en tik i tid   i mitten på november hoppas vi att allt går bra och Muffin får sina valpar utan problem!   

 

Snyggingen Turbo   


Förra helgen var jag ner till sundsvall på dubbel utställning, SSUk på lördag och SKK på söndag, på lördag ställde jag Sune och Olle, Sune behöver utvecklas mera så han var med för träningen...fick fin kritik men inget HP! helt rätt dömt.

Olle tyckte domaren mycket om talade om det flera gånger både under och efter bedömmningen    han slutade på en hedrande 4BH placering, utan hans ljusa nos hade han kanske stått högre....?? men jag är jätte nöjd ändå, hans pigment vet jag ju om och att han är en bra hund speglar ju att han gång på gång placerar sig FAST han har dåligt pigment!   


På söndagen ställde jag bara Millan och hon är NAKEN..men ville ha en bedömning av en rasspecialist ändå..hon placerade sig 3 i Ukk med excellent och det får man vara nöjd med!   ..då mera päls ligger i damsugaren än på henne!  
Var ner på Pom-helgen också första helgen i oktober en mycket väl arrangerad helg som pomklubben annordnat!   Träffade många trevliga pom människor och vi fick lära oss mycket mera om BSD och extriör..en bara super helg!! tack styrelsen i klubben för att ni lägger ner tid och fixar sådana utbildningar till oss.   
Så lite tråkigare saker...Standly har tyvärr fått BSD och är på väg till hårlöshet   kommer kastreras snart och har som tur inga avkommor, som tur är så har han inga andra fel utan är samma glada kille fast med lite "fulare" utsende...   han har ju bott ett tag hos Elin i Härnösand på foder och ägs från nu helt av henne och hon tar så bra hand om honom. 


  


Av Margareta Gustafsson - 9 september 2013 23:18

Mamma och jag steg upp i ottan på lördag morgon...klockan ringde 03.00...är man klok eller   

SMHI hade lovat fint väder, men morgonen i Sandviken var allt annat än varm...när vi anlände vad det ca +8 bara ute och tjock dimma, men under förmiddagen klarnade det upp och vädret blev lagom varmt.


Tyvärr låg mammas och min ring i olika ändar av utställnings platsen, så vi kunde inte se varandras hundar i ringen, men vi hade lika snygga hundar tydligen med oss för både hon och jag blev BIM med cert och Cacib, så nu har våra ungtikar 3 cert var, och vi bara längtar tills dom blir 2 år så vi kan försöka få sista certet för Championatet, det blir  spännande nästa vår   


BIR blev underbara GIBBS och Rose-Marie    Älskar den hunden!


    

Mamma och Jullan   


 

Jag och Urfällda sötnosen Millan   


 


Sune var också med till Högbo han blev 2BH valp med HP efter lilla läckra Merlin åt Rose-Marie   


     


Tog några kort på lilla söta Nova också...lurvtussen börjar komma i riktig härlig fulålder 4 mån som hon är    

Av Margareta Gustafsson - 5 augusti 2013 13:01

Helgen började redan på fredag då Västgötaspetsarna hade special, jag jobbade tyvärr så jag missade över halva bedömningen.... Birger blev 4 Bh med res. Cert och Julia blev 3 BT med Cert! :)

På lördag var Molly först ut och hon blev 3 BT efter två champion tikar men en var inte such då Molly gick "bara" res. Cert ;)
Sedan var det Sune och han blev BIM valp, Ailo och Ivar konkurrerade i juniorklassen båda fick excellent Ailo vann och fick ck. I öppenklass fick Nitro tyvärr bata VG men nästa gång.... Olle vann också Ch klassen över Morris och slutade som 3 BH.
Millan vann unghunds klassen med Ck och slutade som 2 BT med även hon res. Cert. Så helgen har varit bra men lite surt känns det att Molly inte fick certet ;D

Av Margareta Gustafsson - 29 juli 2013 19:14

V 29 skulle det bli skitväder här hemma så jag hakade på husvagnen och drog till Orsa Camping, helt rätt beslut visade det dig då vi hade en underbar varm vecka där med och bad alla dagar utom en!


Här en bildkavalkad på vädret och vad vi gjort på våran 2 veckor långa semester, avslutade den med att Eva och jag for till Fäviken och kollade på en grymt bra Tomas Ledin..vistelsen där var värd allt.   

Av Margareta Gustafsson - 8 juli 2013 22:00

I lördags var det dax att packa bilen igen för utställning denna gång var det Alfta som var målet, Olle och Millan var anmälda och det lovades fint väder.
Först ut var Olle han blev 2 i Ch klass slagen av snyggate Gibbs, i bh blev han sedan 3:a efter Gibbs och sedan Muscot som för dagen fick sitt sista cert och fick sitt välförtjänta championat!   

Millan vann juniorklassen med ck och när det sedan blev BT så vann hon även den    i BIR o BIM blev hon sedan helt rätt plaserad BIM.

 


Jag är så stolt över denna lilla tös som redan har 2 cert, hopps nu inte all päls ramlar av innan Svenstavik och sedan höstens utställningar...det är ju så kul nu   


 
Cleo är parad med snyggingen Turbo förra veckan så nu håller jag tummarna för valpar i höst på Lill dockan :) Bilder och stamtavla på valpar sidan.I lördags kväll var Ulla och Sunes pappa Mick och Syster Lilja mfl. på snabb visit, dom kom från piteå utställningen och var på väg till Trondheim..tyvärr blev det inget norskt Championat denna gång..men bättre lycka nästa gång  

 

Bild på snygga FIN SE UCH Vit-Väktarens Stormvind  

Av Margareta Gustafsson - 18 juni 2013 13:49

Årets Vännäs utställning blev en bra en för mamma och mig, det började på lördag med att Molly plaserade sig på en 3 plats i ukl, dom var 8 i klassen.

 


På söndag var det Millan, Olle, Julia och Toras tur och där gick det över förväntan Olle fick VG pga av att han saknar för många tänder tyckte domaren, men Millan gjorde det bra och tog hem båda certet och BIR et. På Västgötarna blev Tora BIR och Julia 2 BT med cert! Och som slutkläm så plaserade sig Tora som BIG-3!!

 

   

   Zorben har flyttat och har det så bra.Cleo har börjat löpa så hon kommer paras nästa vecka.

Lite bilder på hundarna innan avfärd   

Av Margareta Gustafsson - 9 juni 2013 12:24

Under långhelgen har vi hunnit med inofficiell utställning i fint väder och V75 tävling.

Valparna har också blivit över 9 veckor och Zorben flyttar under veckan.

Millan blev BIR över Muffin, Sune blev BIM valp och Molly blev BIG-3 så förberedelserja för Vännäs känns ok.

Killarna deltog i barn med hund var inte bland dom 4 bästa..men var jätte duktiga och träning ger färdighet och dom vann varsin godispåse   


   

 


     


  

Jackdow's Made for Me "Mysan"

 

Jackdow's Made by a man "Zorben"
Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se