Senaste inläggen

Av Margareta Gustafsson - 1 mars 2016 09:31

Ellen är konstaterat dräktig och kommer valpar kring påsk, pappa till valparna är svarta "Stephen" Belliver unexpected suspekt från Cimarosas kennel.

Av Margareta Gustafsson - 13 januari 2016 18:53

Jojo och Ellen har börjat löpa, Ellen kommer att prova att paras och förhoppningen är valpar i mars.
Jojo börjar löpa tyvärr lite för tidigt så hon får vänta till nästa löp.

Vilken hane Ellen får träffa meddelas när hon är konstaterat dräktig.

Det är kallt nu inga långa hundpromenader kan genomföras, tur man har tomt så dom kan vara ute ofta med inte så länge. ?

Av Margareta Gustafsson - 18 oktober 2015 09:22

Nu har Humlan flyttat till Bräcke och Anette och en pomdam   det funkar jättebra och här hemma är det tyst och lugnt igen.   

 Minna kommer flytta på måndag på prov till Vattjom, hoppas det blir bra så jon får den uppmärksamhet hon förtjänar. Sundsvalls utställningen var väll ingen hit resultat mässigt ställde bara Jojo och hon fick ex enadagen men bara VG nästa, hon behöver mera massa för att hävda sig när hon har konkurrens    tror hon behöver en valpkull för att få kroppen och jag behöver träna på trimningen, ingen domare har klagat på pälsen, men många hjälpsamma medtävlare har försökt förklara hur jag ska göra... Så jag får väll ta vintern och träna.   

 

Av Margareta Gustafsson - 13 september 2015 20:57

Anmält till Sundsvall Check!

Men inte bestämt mig hur jag gör om jag stället Olle på Skk eller inte...har anmält JoJo båda dagarna och ska jag ställa henne två dagar går nog Olle bort, men det bestämmer jag när PM:et dyker upp   


Nu har Millan-Olle sonen flyttat, han heter numera Mio och har flyttat ca 400m bort   lagomt avstånd!


Helgen har varit trevlig med killarna försöker ju få så mycket kvalitéts tid med dom som möjligt på helgerna då jag ju jobbar varje eftermiddag, så kvällarna springer förbi fort...  


Av Margareta Gustafsson - 9 augusti 2015 18:29

Sommar är det svårt att kalla det vi haft i år försenad vår som snabbt övergått till höst..är väll ungefär vad vi haft i år, några få dagar med fint väder och därimellan regn och kallt..ja ja nu är det snart skoldax för barnen så nu kommer säker värmen!!


Killarna och jag tog en mini semester i Sundsvall då det lovades lite varmare väder där än hemma, men med våran tur så blev det finare hemma än lovat och sämmre där vi var ;) men vi hade trevligt ändå badade i pool och Himmlabadet.


Millans kille växer och frodas är en snäll kille som mest äter och sover, femveckor gammal så är det snart dax att börja fundera på var han skall bo, så alla intresserade av en lovande fin snäll kille dax att höra av sig innan han är bort lovad ;)

     


Svenstavik i år vad ett lyckosamt år, Olle blev BIM och BIR-veteran, Jojo blev 2:a bästa til med res-cert Lexi skulle ha tränats att gå i koppel mera så jag är nöjd att hon gick något alls, så det blev ett tränings tillfälle och som det gick det bra...:)

 

Lilla Smulan blir sötare för varje dag, Sune barnen ska bli roligt att följa och se vad dom utvecklas till.

Av Margareta Gustafsson - 12 juli 2015 11:18

Millan valpade den 1 juli två killar men en var tyvärr liten och missbildad så den överlevde inte, men kvar har vi en tjock fin kille som är till salu och leveransklar i början av september, hans syster från förra året är en liten söt tjej så vi hoppas han blir lika fin.

Årets sommar värkar inte bli så speciellt bra så man får väll passa på att njuta dom få dagar det är sol och varmt, bada ser ut att bli en aktivitet man inte vill göra i år... Vi har varit hos moffa och haft några trevliga dagar med faktiskt skapligt väder.

Vi besökte Junsele Djurpark, fiskade solade och bara njöt.

Av Margareta Gustafsson - 29 maj 2015 11:38

På söndag flyttar Muffins kille till Stockholm, som tur har Smulan Lexi att leka med då.

Sedan är Millan konstaterad dräktig så nya valpar kommer om ca 30 dagar.
Har gjort om samma kombination som ifjol, detta är Roxie snart ett år. Vill ha en likadan i år med lite större ;)

Nu i helgen gör Jojo och Humlan utställnings debut, Jojo på rasspecialen och Humlan på skk Österbybruk...

Av Margareta Gustafsson - 21 april 2015 22:56

Valparna har blivit fyra veckor och busar mer och sover lite mindre... Söt är dom båda men är som tur lite meta kär i min tik ;-)

Sedan måste jag bara sätta in en bild på fina Pimpim, så lik sin pappa Virus. <3 Pimpim blev sju år nu i april.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se