Senaste inläggen

Av Margareta Gustafsson - 14 april 2015 20:18

I morgon blir Muffins och Sunes valpar tre veckor, tiden går fort ibland. ;-)

Hanen är svarta och till salu.
Levereras klar sista veckan i maj.

Tiken kommer stanna hemma hos oss. <3

Nu har Sunes och Minnas valpar flyttat hanen Indi till Ålesund i Norge och ena tiken numera Polly fd.Mimmi, till Sundsvall lycka till med dom!

Av Margareta Gustafsson - 28 mars 2015 16:07

Nu har Sunes och Muffins valpar anlänt det blev en svart hane och en orange tik till mig. :-) Hanen kommer bli till salu.

Vintern har kommit på ett återbesök lagom till påsk... I dag har det varit en underbar vårvinter dag sol och takdropp. Det betyder töväder och snöbollar i pälsen på fluffarna... :-P

Av Margareta Gustafsson - 19 mars 2015 10:06

Nu går vi i väntans tider och är såå nyfiken vad som göms i Muffins mage...hoppas på en tik till mig   

Minnas gynnare är stora nu och busar och bajsar i massor    eventuellt är en av tikarna otingad....


Vädret har varit underbart nu ett tag soligt och varmt, så den lilla snö vi haft är ett minne blott, kvar finns lite is att halka runt på.

Med värmen kommer önskan av hundarna att vara ute länge så nu har första orderna av batterier till antiskäll halsbanden lagts till batteriexperten...brukar gå åt ganska många på ett år   

Av Margareta Gustafsson - 3 mars 2015 19:15

Sune och Minna barnen börjar leka och skälla på varandra, blir sötare för varje dag. Jag har en favorit hoppas hon fortsätter utvecklas fint.

Om ca tre veckor kommer Muffins valpar är super spänd vad som gömmer sig där inne.

Av Margareta Gustafsson - 22 februari 2015 11:28

Minnas och Sunes bebbar är tre veckor och börjar bli individer och sover inte hela tiden ;-)

Sune blir snart pappa igen, Muffin är dräktig och valpar om ca fem veckor.

Årets Republikens hund var i går trevligt som vanligt, Olle klarade sig till kvartsfinal.

Nu börjar det bli varmare ute och man får vårkänslor när solen skiner och det är + grader ute, och funderingarna börjar vilka utställningar vi ska anmäla på i år.

Av Margareta Gustafsson - 2 februari 2015 21:53

I helgen som var utökades flocken med fyra nya individer, först ut var Minna och Sune barnen som föddes fredag kväll, två tikvalpar och en hanvalp, alla blir nog orange. En tik stannar hemma och resten blir så småningom till salu.

Sedan på lördag kväll så åkte jag ner till Stockholm för att hämta hem nästa nykomling, det är "Jojo" Jackdows from Genstat som kommer från Vitryssland en efterlängtad present till mig själv ? hon är av rasen Griffon Bruxelloise. En trevlig öppen glädjespridare som redan har Humlan som bästis. ?

Av Margareta Gustafsson - 12 januari 2015 20:27

Nu har nedräkningen börjat för 2015 första valpkull, det är Minna och Sune som är föräldrar till den, för Minna är detta sista kullen och för Sune första så jag är mycket nyfiken vad det blir. ? Beräknad födsel är vid månadsskiftet.

Sune har fler dambesök i antågande.. ? tror han kommer gilla denna tös... ?

Av Margareta Gustafsson - 14 september 2014 19:35

Är länge sedan bloggen uppdaterades men har flera gånger provat uppdatera den från moilen där alla kort ligger, men varje gång har appen stängt ner sig efter att jag skrivit långt inlägg och börjat lägga in bilderna...  Och då har jag lessnat och skjutit det på framtiden, nu skickade jag över några bilder till datorn och gör det därifrån i stället!


Alla årets valpar har flyttat Princen till Solna.

 


Och Milo till Norge.

 


Humlan efter Gibbs och Minna stannar hemma hos oss.

 

Och dom andra tjejerna flyttade till Sundsvall.

   


Vi misste ju tyvärr en av Millans valpar vid 9 veckors ålder   Hon var in under friggeboden och åt grus så hon blev förstoppad, tyvärr klarade inte hennes lilla kropp av den påfrestningen.


Sedan har mamma och jag gjort turen till Helsingfors och WDS-14 mamma ställde Tora men jag kollade bara på Pommmarna. Vi åkte lite innan så vi tog en lite mini semester, men underbart väder och trevligt hotell så tycker jag det blev en super härlig semester resa.  

           

Tyvärr så fixade inte min mobil att fota bra kort inne i hallen, men andra hunden är snyggingen Cliff som blev winnaren!   


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se